Afspraak maken

Verwijzingen lopen via de huisarts of de bedrijfsarts. U kunt vervolgens zelf telefonisch contact opnemen om u aan te melden bij onze praktijk. U kunt u ook aanmelden via de e-mail. Wij streven ernaar om direct met u een afspraak te maken voor een intakegesprek. Wij sturen u vervolgens een bevestiging van de afspraak via de e-mail.

Wachttijd

Momenteel is de wachttijd erg lang. In 2021 kunnen er geen nieuwe cliënten meer worden aangemeld. Er is weer plaats in week 5 van 2022.

Laatste update: 14 oktober 2021

Als u het prettig vindt om de wachttijd te benutten, raden we u aan eens een kijkje te nemen bij MIRRO , gezondheidsplein.nl, GGZ Drenthe ontspanningsoefeningen,  online zelfhulptrainingen of de VGZ app te downloaden. Na de intake starten wij meteen met de behandeling. Er is dus geen behandelingswachttijd. De wachttijd is niet afhankelijk van waar u verzekerd bent of welke aanvullende verzekering u heeft. Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met ons, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een ( andere) zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraar gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

 

Telefonisch spreekuur: dagelijks tussen 13.00 en 13.30
Openingstijden praktijk: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 16.00

Crisis?

Contactgegevens:

Psychologenpraktijk Van Daatselaar
Praktijk voor generalistische basis GGZ
Medisch centrum de IJpelaar
Groot IJpelaardreef 171
4834 HC Breda
Telefoon: 0639622202
E-mail: psychologenpraktijk@casema.nl
Bankrekeningnummer: NL08INGB0005051442

 

Route

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.